Handleiding WordPress

Handleiding WordPress - Compass Creations webdesign GoudaHandleiding WordPress

Deze WordPress handleiding is gemaakt om het de bezoekers van deze website makkelijker te maken om een eigen website in WordPress te onderhouden. De website bied uitgebreide informatie over hoe u als bezoeker zelf pagina’s, berichten en andere informatie kunt toevoegen, en instellingen van de website kunt aanpassen.

Daarnaast geven we veel gratis tips over het werken met WordPress, over thema’s en plugins en andere handige functies die het werken met WordPress makkelijker, sneller en leuker maken. Ook kunt u na het doornemen van deze handleiding uw website sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker maken.

De toekomst van de handleiding WordPress

Deze handleiding WordPress zien we niet als een eenmalige actie, maar als een kennisdatabank die continu up to date gehouden wordt en ook steeds uitgebreid wordt. Zo wille we op korte termijn nog veel toevoegen zoals informatie hoe u met veelgebruikte plugins kunt werken, een forum zodat u met elkaar in contact kunt komen en video tutorials zodat u in beeld kunt zien hoe u bepaalde werkzaamheden aan uw WordPress website kunt uitvoeren.

Trainingen

Naast deze gratis toegankelijke handleiding WordPress gaan we in de nabije toekomst ook trainingen geven over hoe u zelf eenvoudig uw WordPress website kunt onderhouden. Deze trainingen zullen op locatie worden gegeven, en niet online, om diverse redenen, maar voornamelijk omdat we denken dat dit een betere manier is om de trainingen te leren. Meer informatie komt tzt op onze website te staan.

Compass Creations

Deze handleiding WordPress is gemaakt door Compass Creations, een webdesign bureau uit Gouda. Door onze jarenlange ervaring met WordPress weten we veel over het CMS systeem en die informatie delen we graag. In eerste instantie voor onze klanten die met WordPress werken, maar ook voor ieder ander die met WordPress werkt.

Meer informatie, tips, tarieven en uiteraard onze portfolio kunt u vinden op onze eigen website: www.compasscreations.nl

 

Laatste berichten van Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign) (alles zien)