Alle berichten

In het scherm Alle berichten vind u een overzicht van de berichten die u gemaakt heeft. 

Informatie

WordPress berichten - alle berichten - Handleiding WordPress door Compass Creations webdesign Gouda

Per bericht ziet u tevens de belangrijkste informatie, zoals de auteur, categorieën, onderwerpen, aantal reacties en de datum en status.

Opties

Door met de muis over een bericht te gaan verschijnt een aantal opties, te weten bewerken, snel bewerken, prullenbak (verwijderen) en bekijken. Met de optie snel bewerken kunt u zonder het bericht te moeten openen een aantal eigenschappen van dat bericht aanpassen, zoals de categorie(ën), onderwerpen, datum, status en diverse opties.

WordPress berichten - alle berichten - snel bewerken - Handleiding WordPress door Compass Creations webdesign Gouda

 

Filteren en sorteren

Boven de berichtenlijst zijn een aantal mogelijkheden om te filteren, afhankelijk van of een dergelijk bericht aanwezig is. Als er geen ‘sticky’ berichten zijn, dan wordt die optie ook niet getoond.

Het is mogelijk om te filteren op:

  • Alle berichten
  • Gepubliceerde berichten
  • Sticky berichten
  • Concepten
  • Verwijderde berichten (Prullenbak)

Via de pulldown menu’s Alles tonen en Alle categorieën tonen kunt u ook nog filteren op datum en categorie, om sneller een bericht of een soort bericht te vinden.

Uiteraard kunt u ook van de zoekfunctie rechtsboven gebruikmaken als u veel berichten heeft en een bericht wilt aanpassen.

Tot slot is het nog mogelijk om te sorteren op een aantal kolommen zoals Titel en Datum. Standaard staat het nieuwste bericht bovenaan en is op die manier op datum gesorteerd.

Laatste berichten van Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign) (alles zien)

Alles wat u moet weten over het onderhouden van uw WordPress website