Je profiel

Op de pagina “Je profiel” is het mogelijk om het profiel waarmee u bent ingelogd aan te passen. 

Instellingen en contactgegevens

Naast contactgegevens kunt u ook instellingen, zoals de kleur van het beheergedeelte, instellen. Het enige dat u niet aan kunt passen is uw gebruikersnaam.

Schermnaam

Naast uw gebruikersnaam en voor- en achternaam kunt u ook een schermnaam aanpassen. Na installatie is deze hetzelfde als de gebruikersnaam, maar u kunt hier dus van afwijken. Vaak is de gebruikersnaam “admin” (wat overigens niet veilig is tegen hackers), maar dit hoeft dus niet op de website zichtbaar te zijn.

Als u een voor- en achternaam en/of schermnaam heeft ingevuld kunt u zelf kiezen hoe uw schermnaam op de website wordt weergegeven. Uit een keuzelijst kunt u namelijk een aantal opties kiezen.

Wachtwoord

Het wachtwoord hoeft u alleen in te vullen als u dit wilt wijzigen. Als uw wachtwoord goed is kunt u deze velden dus leeg laten en uw profiel bijwerken.

Een sterk wachtwoord is belangrijk om de beveiliging van uw website goed te houden. Met een makkelijk wachtwoord kan een hacker makkelijker in uw account komen en de website hacken. WordPress geeft hier tips over, en controleert de sterkte van het gekozen wachtwoord.

WordPress gebruikers - je profiel - Handleiding WordPress door Compass Creations webdesign Gouda
Je profiel
Laatste berichten van Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign) (alles zien)

Alles wat u moet weten over het onderhouden van uw WordPress website