Beschikbare middelen

Beschikbare middelen

Via Beschikbare middelen kunt u 2 extra’s gebruiken voor uw website, om snel informatie toe te voegen, en om categorieën en tags te converteren.

Publiceer dit

Publiceer dit is een snelkoppeling om snel informatie op het internet op uw website te plaatsen. Deze snelkoppeling kan in uw browser worden geplaatst, of in favorieten / bladwijzers.

De help functie verwoordt het volgende:
‘Publiceer dit’ is een favoriet welke het eenvoudig maakt om iets te publiceren wat je op het web tegenkomt. Je kunt het gebruiken voor een link, of om een samenvatting te plaatsen. ‘Publiceer dit’ laat je ook kiezen om afbeeldingen die zich op een pagina bevinden te gebruiken in je bericht. Sleep de ‘Publiceer dit’ link op dit scherm naar je favorieten balk in je browser en je bent op weg om op een eenvoudige manier content te maken. Je kunt deze opties gebruiken door erop te klikken terwijl een andere site in een popup venster opent.

Categorieën en tags converteren

Als u van categorieën tags wilt maken, of andersom, dan kunt u de link onder Categorieën en tags converteren gebruiken.

De help functie verwoordt het volgende:
Categorieën hebben een hiërarchie, wat betekent dat ze ondergebracht kunnen worden in subcategorieën. Tags hebben geen hiërarchie en kunnen niet genest worden. Soms starten mensen met gebruik van één van deze op hun berichten, terwijl ze later bedenken dat de andere beter werkt voor hun inhoud.

De categorieën en tags converterlink brengt je naar de importeerpagina, waar de Converteer mogelijkheid één van de plugins is welke je kunt installeren. Eenmaal geïnstalleerd, brengt de link op deze pagina je naar een scherm waar je kunt kiezen wat je wilt omzetten.

WordPress extra - beschikbare middelen - Handleiding WordPress door Compass Creations webdesign Gouda
Beschikbare middelen
Laatste berichten van Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign) (alles zien)

Alles wat u moet weten over het onderhouden van uw WordPress website