Schrijven

Via schrijven is het mogelijk om 4 instellingen aan te passen. Dit zijn de berichtinstellingen, publiceer dit, bericht via e-mail en update services.

Berichtinstellingen

Met de berichtinstellingen kunt u getypte emoticons automatisch laten omzetten naar afbeeldingen. U kunt bij de berichtinstellingen ook de standaard berichtcategorie instellen. Standaard is dit “Uncategorized”, maar u kunt dit aanpassen naar elke gemaakte categorie, zodat nieuwe berichten automatisch in de door u gekozen categorie worden geplaatst.

Publiceer dit

Publiceer dit is een snelkoppeling om snel informatie op het internet op uw website te plaatsen. Deze snelkoppeling kan in uw browser worden geplaatst, of in favorieten / bladwijzers.

De help functie verwoordt het volgende:
‘Publiceer dit’ is een favoriet welke het eenvoudig maakt om iets te publiceren wat je op het web tegenkomt. Je kunt het gebruiken voor een link, of om een samenvatting te plaatsen. ‘Publiceer dit’ laat je ook kiezen om afbeeldingen die zich op een pagina bevinden te gebruiken in je bericht. Sleep de ‘Publiceer dit’ link op dit scherm naar je favorieten balk in je browser en je bent op weg om op een eenvoudige manier content te maken. Je kunt deze opties gebruiken door erop te klikken terwijl een andere site in een popup venster opent.

Bericht via e-mail

Dit is alleen van toepassing als u berichten wilt plaatsen op uw website door een email te sturen.

Update services

WordPress stuurt automatisch een service een bericht wanneer er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst. Het is eventueel mogelijk om hier handmatig meer services aan toe te voegen, echter de service die standaard vermeld is werkt volgens WordPress goed. Meer informatie over de Update services is te vinden op http://codex.wordpress.org/Update_Services

WordPress instellingen - schrijven - Handleiding WordPress door Compass Creations webdesign Gouda
Schrijven instellingen
Laatste berichten van Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign) (alles zien)

Alles wat u moet weten over het onderhouden van uw WordPress website