Administrator menu

Opbouw van het menu

Links vind u het menu dat ook in de backend (het administrator deel) van uw WordPress website te vinden is. Hieronder geven we uitleg over wat u in dit menu kunt verwachten.

Dashboard

Het dashboard is de ‘startpagina’ van uw WordPress administratie. Hier vindt u een overzicht van uw website. Ga naar de informatie over het dashboard.


Berichten

Hier vindt u een overzicht van alle berichten, kunt u een nieuw bericht aanmaken en kunt u categorieën en tags (onderwerpen) bekijken, toevoegen en aanpassen. Ga naar de informatie over berichten.

Media

Media zijn alle bestanden die naar de WordPress website geupload worden. Dit zijn onder meer afbeeldingen, audio bestanden, video’s, PDF documenten etc. Ga naar de informatie over media.

Pagina’s

Pagina’s zijn artikelen met ‘statische’ informatie, zoals informatie over een product of bedrijf, of contactinformatie. Bekijk de informatie over pagina’s.

Reacties

Reacties op berichten kunt u beheren. Hier vind u informatie over reacties.


Weergave

Via weergave kunt u het thema, widgets en menu aanpassen. Ga naar de informatie over weergave.

Plugins

Met plugins kunt u uw website uitbreiden met diverse functies, zowel zichtbare als op de website onzichtbare functies. Ga naar de informatie over plugins.

Gebruikers

Gebruikers zijn mensen die zich op de website hebben geregistreerd. In veel gevallen zal het niet nodig zijn om gebruikers toe te passen, en zullen alleen de beheerder(s) van de website geregistreerd zijn. Ga naar de informatie over gebruikers.

Extra

Het gedeelte extra biedt 3 mogelijkheden: beschikbare middelen, importeren en exporteren. Ga naar de informatie over extra.

Instellingen

Laatste berichten van Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign) (alles zien)

Alles wat u moet weten over het onderhouden van uw WordPress website