Lezen

Op de pagina instellingen voor lezen kunt u bepalen hoe inhoud op pagina’s wordt weergegeven. 

Startpagina

Op de homepage kunt u ervoor kiezen om de laatste berichten weer te geven of een statische pagina. Als u kiest voor een statische pagina kunt u voor de voorpagina en berichtpagina een pagina opgeven.

Sitepagina’s en feeds

Voor sitepagina’s kunt u aangeven hoeveel berichten u standaard wilt laten zien. Een sitepagina kan bijvoorbeeld een blogoverzicht of nieuwsoverzicht pagina zijn.

Ook voor RSS-feeds kunt u aangeven hoeveel onderwerpen u wilt laten zien, en vervolgens of de volledige tekst of een samenvatting moet worden getoond.

Zoekmachine zichtbaarheid

Als u bezig bent een website te maken kunt u aangeven om indexering door zoekmachines uit te zetten, zodat uw website nog niet gevonden wordt door zoekmachines. Als vervolgens uw website klaar is kunt u zichtbaarheid weer activeren (door de optie uit te schakelen).

WordPress meldt dat zoekmachines zelf bepalen of ze dit overnemen of niet. Mocht u de website willen blokkeren totdat deze klaar is dan kan dat met een wachtwoord plugin, zoals Password Protect WordPress.

WordPress instellingen - lezen - Handleiding WordPress door Compass Creations webdesign Gouda
Lezen instellingen

Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign Tilburg)

Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer.

Latest posts by Marcel Oerlemans (Compass Creations webdesign Tilburg) (see all)

Reacties

reacties

Alles wat u moet weten over het onderhouden van uw WordPress website